Loading Events

« All Events

Zomerstage 2024

15 juli van 08:00 tot 19 juli van 17:30


“Deze zomer kunnen jullie weer bij ons terecht voor een super leuke stage. Vijf dagen gevuld met toffe danspasjes, bijhorende knutsels en frutsels en leuke drama-opdrachten. Het thema houden we nog even als verrassing.”

Wanneer:
van maandag 15 tot en met vrijdag 19 juli 2024
Waar:
C.C Scharpoord, Maxim Willemspad 1, 8300 Knokke Heist. (gemakkelijk bereikbaar met de tram, halte Knokke Station)
Wie:
kleuters en lagere schoolkinderen (geboortejaren 2019 t.e.m. 2012). We maken verschillende leeftijdsgroepen zodat we onze activiteiten daaraan kunnen aanpassen. Alle begeleiders hebben een lerarenopleiding gevolgd, zijn gediplomeerd in dans of drama en/of hebben ervaring met kinderen.

Tijdsduur:
8u-8u45: mogelijkheid tot opvang
9u-12u: activiteiten voormiddag
12u-13u30: middagpauze: ofwel ga je naar huis, ofwel blijf je bij ons om samen jullie boterhammetjes op te eten. Daarna wordt er gespeeld en kunnen de allerkleinsten ook wat rusten.
13u30-16u30: activiteiten namiddag
16u45-17u30: mogelijkheid tot opvang

Prijs:
leden:
€145/volle week inclusief opvang over de middag
€135/volle week maar gaat over de middag naar huis gaan eten
€80/halve dagen (keuze tussen voor- of namiddag)

niet-leden: (de €5 extra = verzekeringen)
€150/volle week inclusief opvang over de middag
€140/volle week maar gaat over de middag naar huis gaan eten
€85/halve dagen 

Opvang: €1/dagdeel
Wij voorzien ook een fiscaal attest kinderopvang zodat u een deel van het inschrijvingsgeld kan aftrekken van uw belastingen (wordt opgemaakt in 2025).
Opmerking: er kan enkel volgens bovenstaande formules ingeschreven worden, per dag is niet mogelijk.

Meer info:
> Inschrijven kan via deze link, de betaling gebeurt via overschrijving op rekening BE52 2800 7435 7409 van Dansgroep Heliopsis VZW en dit binnen de 10 dagen na datum van inschrijving. Wanneer er niet tijdig betaald is, vervalt de inschrijving.
> Om een kwalitatieve en veilige stage aan te bieden beperken wij het aantal inschrijvingen.
> 21 dagen voor aanvang van een stageweek kunnen opnieuw plaatsen beschikbaar komen door annulatie of niet-betaling.
> Sommige ziekenfondsen en sociale diensten geven een tussenkomst voor Jeugdvakanties. Breng het vereiste document mee en wij vullen het na de stageweek met plezier voor u in.
> Kinderen die kiezen voor volle dagen kunnen over de middag hun meegebrachte boterhammen samen met ons opeten. Hiervoor vragen wij een bijdrage voor opvang van €2/dag. Frisdranken zijn niet te verkrijgen, water wel. ’s Morgens en ’s middags zorgen wij ook voor een lekker tussendoortje.
> Handig in de rugzak: reservekledij (na al dat zweten), zonnecrème, pet (bij mooi weer gaan we zeker ook buiten spelen), …
> Je wordt steeds op tijd verwacht in lokaal B.0.1 in Scharpoord, een kwartier voor aanvang van de activiteiten. De activiteiten zijn van 9u-12u en van 13u30 tot 16u30. Gelieve ons dan niet te storen tijdens onze super leuke opdrachten 😀
> Is uw kind ergens allergisch voor of is er iets wat wij zeker moeten weten? Noteer het dan zeker op het inschrijvingsformulier.
> Opvang is mogelijk: ’s morgens van 8u tot 8u45 en ’s avonds van 16u45 tot 17u30 (lokaal B.0.1 of buiten).
> Indien u geen meerkost wil betalen voor opvang vragen wij vriendelijk jullie kinderen niet te brengen voor 8u45 ’s morgens en ze te komen afhalen voor 16u45 ’s avonds. Anders zijn wij genoodzaakt een opvangbeurt in rekening te brengen.
> Om alles in goede banen te kunnen leiden, is het belangrijk dat wij op voorhand weten wie wanneer naar de opvang komt. Dus opvangbeurten dienen steeds vooraf aangevraagd/doorgegeven te worden.

Conform aan de wet op de privacy zal Dansgroep Heliopsis je gegevens enkel gebruiken om je te informeren. Wij gebruiken ook foto’s en video’s van de kinderen voor eigen publicaties. Wil je niet dat de afbeeldingen van je kind hiervoor wordt gebruikt, laat dit dan uitdrukkelijk weten.

Details

Start:
15 juli van 08:00
End:
19 juli van 17:30

Organizer

Dansgroep Heliopsis