Giulia

Giulia

DANSLERARES

Ik ben Ju en ik geef streetdance aan onze coole Kids, aan Street 1 Teens en ik sluit mijn zaterdag af in Street 1 Youth. De dinsdag geef ik ook de les Ragga aan onze volwassenen. Dit allemaal in Dansgroep Heliopsis, de dansgroep waar ik opgegroeid ben. Ik assisteer ook juf Miet bij de allerkleinsten, de Mini’s.
Dansen draag ik al heel m’n leven in m’n hart en is ook mijn nummer 1. Het was snel duidelijk dat ik daar iéts mee moest doen… Voor mij is lesgeven een synoniem voor “delen”, alle passie en energie die ik in me heb. Muziek, lachen en veel dansen is voor mij een uitlaatklep en dit is wat wil ik delen met m’n dansers. Daarnaast sta ik ook in het onderwijs en dit helpt zeker met de pedagogiek en didactiek in m’n lessen.
Zien dat ze zich mega amuseren bij het dansen van mijn choreo, een “ik ga je missen!” net voor een schoolvakantie of “de zaterdag is mijn lievelingsdag omdat het dan dansles is!”, daar doe ik het voor! Ik ben tante Ju, met een serieuze hoek af, die altijd vol enthousiasme staat te springen in de danszaal tussen een groep kinderen en jong-volwassenen. Dit zijn dan ook de mooiste en leukste momenten van mijn week waar ik steeds naar uitkijk!