Our Blog

0
When:
29/06/2019 @ 07:45 – 21:00
2019-06-29T07:45:00+02:00
2019-06-29T21:00:00+02:00

Op zaterdag 29 juni gaan we met onze dansgroep naar Pairi Daiza. Het park viert dit jaar zijn 25ste verjaardag en wordt nog groter met de opening van een nieuwe wereld, <<The Last Frontier>>. 

Er komen acht hectare bij, die u naar het hart van Brits-Columbia in Noord-Amerika zullen voeren. We kunnen  dicht bij uitzonderlijke dieren komen: bruine beren en zwarte beren, grijze wolven en zwarte wolven, poema’s, elanden, Stellers zeeleeuwen (de grootste zeeleeuwen ter wereld!) enz. Allemaal soorten die u nog nooit te zien kreeg, die soms met uitsterven bedreigd zijn en die u zullen worden voorgesteld in territoria die hun natuurlijke milieu zo goed mogelijk nabootsen. Meer over het park, kan je terugvinden op Pairi Daiza

Praktische info: 

>Enkel voor dansers (leden) vanaf geboortejaar 2012 (geen ouders). Per 8 à 10 kinderen voorzien wij één volwassen begeleider.

>Kosteloos annuleren kan tot 31 mei, na deze datum is geen restitutie mogelijk omdat de tickets door ons op voorhand  besteld en betaald worden. Je kan wel nog je eigen plaats proberen door te verkopen aan een andere danser. 

>Prijs: €40 voor bus + ticket Pairi Daiza. Dit werd mede mogelijk gemaakt door sponsoring van La Guera.

>De plaatsen (45+5 begeleiders) in de bus zijn beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap! Indien de bus vol zit, kunnen we nog uitbreiden naar een bus van 60 (54+6 begeleiders) personen, maar dit enkel onder voorwaarde dat die ook vol zit. 

>Vertrek in t-shirt van Heliopsis (eventueel boven je sweater) 7u45 en terugkomst omstreeks 21u op de parking van C.C. Scharpoord

>Handig in de rugzak: regenkledij, zonnecrème, pet, … 

>Voorzie een lunchpakket voor zowel ’s middags als ’s avonds en voldoende water.

Conform aan de wet op de privacy zal Dansgroep Heliopsis je gegevens enkel gebruiken om je te informeren. Wij gebruiken ook foto’s en video’s van de kinderen voor eigen publicaties. Wil je niet dat de afbeeldingen van je kind hiervoor wordt gebruikt, laat dit dan uitdrukkelijk weten.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
INSTAGRAM